Sad faktisk og skrev lidt på siden her i nat – der burde jeg vist sove – men det er altid lidt mærkeligt, når sidste hvalp rejser fra os. Selv de store hunde kan jeg mærke det på, men blot efter nogle få dage, så har vi helt normale tilstande igen.

Det har også denne gang været et særligt kuld, da jeg har begge forældre og vi skulle se kombinationen imellem Klara og Bastian. Bortset fra de to røde, var resten af kuldet meget mørke, ligesom de alle havde mørke øjne. Det er ihvertfald noget som Bastian har givet fra sig. Desuden er alle hvalpene meget rolige og alle har det bedste temperament. De er åbne og nysgerrige og har mod på gravhundelivet. Et par stykker af dem har helt sikkert udstillingspotientiale, men mine hvalpekøbere ved godt, at kærligheden til mine hvalpe er det allervigtigste.

Nå, men Kirsten og Poul, Lone og Henning, Dorthe og Ulla og Henning har været med fra før hvalpene så dagens lys. Det var ganske særligt, da jeg så lærte dem at kende godt. Så det var ikke svært at sende hvalpene ud til jer, da de ca. var 9 uger. Dino rejste til Poul og Kirsten, Dolly til Henning og Lone, Dax til Henning og Diva til Dorthe og Ulla. Overgangen gik godt for alle og jeg var helt tryg. Dante og Didrik var her noget længere og det har bare været så hyggeligt. Dante skulle til en kærlig familie og Didrik – ja, han er så smuk og jeg ønskede inderligt, at han kunne blive her. Vidste godt at det ikke var muligt, så glæden var stor da Jørgen og Malene endeligt besluttede sig for en lillebror til Båtsman og Didrik flyttede til Birkerød da han var 16 uger. Også her gik overgangen fint. Så var der dejlige Dante tilbage og der var mange henvendelser på ham, men den rigtige familie dukkede først op i går, da Camilla som har leget, nusset og passet alle kuld fik lov til at få Dante. Det var fantastisk og nu bor han blot få hundrede meter herfra. Hvor heldig kan jeg være.

Og så er her lidt tomt igen, men snart er der gang i diverse træninger og alle 5 store nyder det. Hvalpe skal vi have igen og næste gang bliver det på Evia. Det bliver dog først til næste efterår og så er vi sikkert meget klar igen.

Tak til mine hvalpekøbere fra både A, B, C, og det nye D kuld. I er noget ganske særligt for os og når jeg syntes tingene indimellem er lidt svære, så er I der bare og får mig rejst igen. Tak for det.